link
en
Transport/Goederen en Regres via PWP
10 December 2014
Transport/Goederen en Regres via PWP
Vanaf 2015 breidt Arntz | van Helden haar diensten uit met Transport/Goederen inclusief vervoerdersaansprakelijkheid en Regres. PWP-medewerkers Peter Peschier, Rob Willemse en René Gras zetten namelijk vanaf volgend jaar de PWP-activiteiten voort onder de naam Arntz | van Helden.

PWP staat evenals Arntz in de markt bekend als een bureau dat technische schades verzorgt. Zij zijn met name gespecialiseerd in CAR/AVB- en transportschade en doen ook Regres en vervoerdersaansprakelijkheid. Deze diensten zijn een welkome aanvulling op het toch al uitgebreide pakket van technische expertises van Arntz | van Helden, namelijk casco voor de zee-, binnen- en pleziervaart, maritieme aanbouw & garantie, landmaterieel, CAR/Property All Risks, machinebreuk en elektronica/computers, ontbrak tot nu toe het stuk transport.

Onze geografische spreiding krijgt door de uitbreiding ook meer gestalte. Arntz houdt namelijk de PWP vestiging in Amsterdam aan. De contactgegevens van de Amsterdamse vestiging blijven ongewijzigd: Baden Powellweg 283, 1069 LH Amsterdam, telefoon 020 - 619 57 57. De telefoonnummers van de medewerkers zijn eveneens ongewijzigd. Vanaf 1 januari is de Amsterdamse vestiging ook per e-mail te bereiken, namelijk via info.amsterdam@arntz.nl.
Back to top